UA-119246896-1

Драга Вишња,

Смрт те је од нас отргла рано, растали смо се о Митровдану, дану када наше друштво обиљежава крсну славу. Растали смо се на дан када се подсјећамо на житије,  страдање и смрт великог светитеља - Великомученика Димитријa, заштитника удружења. Оконачала си овоземаљски живот, као истински борац, хришћанка која се храбро носила са бројним животним искушењима.

Престало је да куца срце, угасило се у једном трену,  немоћно да се носи са опаком болешћу  и огромном тугом за трагично преминулим мјезимцем, сином јединцем - Павлом. Сада сте поново  заједно, на бољем мјесту, у неком љепшем свијету, у крилу Божијем, тамо гдје праведници почивају, гдје туга и бол не постоје.

Вишњино  име  је  на списку 23 оснивача нашег  друштва.  Од 2009.-те године смо друговали, дијелили радост искрених љубитеља природе, оних којима су планинарски походи у крви, без којих им је живот незамислив. Подржавала је наша Вишња  бројне радне акције, неизмјерно се радовала изградњи кутка за планинаре  на Романији,  дружењима на романијским Црвеним стијенама и другим крајолицима  легендарне планине. Већину свог слободног времена поклањала је активностима везаним за физичку културу и фитнес спорт у оквиру теретане смјештене у њеном породичном дому, гдје је свакодневно била  на услузи спортистима и рекреативцима нашег града.

Зрачила  је посебном харизмом,  позитивну енегрију  преносила на све који су са њом друговали.

Драга Вишња, отишла си из овоземаљског живота, отпутовала у вјечност, тамо гдје има мјеста само за искрене, храбре и племените  људе.

Хвала ти што си нам својим животом указивала на праве људске вриједности. Сјећање на  твоје  искрено другарство се не може ибрисати; оно ће живјети вјечно,  пратити нас у сваком трену,  у сваком планинарском походу, све   док  ходимо гором Романијом.

Свјесни смо чињенице да смо се привремено растали од наше Вишње. Стојимо чврсто у  обећању да је никада нећемо заборавити.

Нека ти је лака тврда романијска земља. Бог да ти душу прости и помилује.

                                         Чланови Планинарског друштвa “Гласинац “Соколац