UA-119246896-1

Projektni  tim u sastavu  Milica Simic, Mladen Macar i Bozidar Curovic realizovali  su projektne aktivnosti kako je i planirano  prema projektnom prijedlogu. Timski  volonterski rad i dosadasnja iskustva u raznim projektnim aktivnostima dali su pozitivne rezultate. Radilo se na terenu  volonteri  su u saradnji sa partnerima i prijateljima  kontinuirano radili nabavljeni su i postavljeni parkinzi (sportska dvorana Sokolac i stadion Bara).

Podrska je relalizovana od strane Opstine Sokolac u vidu medijske promocije. Opstina je finansirala troskove video nadzora na lokacijama gdje su postavljeni parkinzi. 

Zaposleni iz Javne ustanove Sportsko-rekreativnog centra "Glasinac" pružili su  tehničku podršku u postavljanju parkinga, kao partneri u projektu pružanjem usluga u radnim i edukativnim projektnim aktivnostima.

Projektne aktivnosti su okoncane defileom bicilkista u gradu i evidentno je da su  mladi sokocani koji inace uporaznjavaju sportske aktivnosti poceli jos vise da ih koriste prilikom dolaska na treninge  i sportska takmicenja ( gradski stadion  i sportska dvorana ).